Menu

Du kan gøre en forskel i klubben

image
21. februar 2021 kl. 20:48
Struer Boldklub har brug for flere frivillige kræfter både i og uden for bestyrelsen

Kære forældre og andre med tilknytning til Struer Boldklub,

Struer Boldklub har brug for flere frivillige kræfter både i og uden for bestyrelsen. Tirsdag den 27. april kl. 19.00 afholdes den årlige generalforsamling for klubben i "Glasburet" ved Struer Energipark, hvor der blandt andet skal vælges en ny formand til klubben, ligesom der skal vælges 2-3 nye menige medlemmer til bestyrelsen.

Vi inviterer alle til informationsmøde tirsdag den 13. april kl. 19.00 i "Glasburet" ved Struer Energipark, hvor vi fortæller lidt om Struer Boldklub og hvordan det er muligt at engagere sig i det frivillige arbejde på mange forskellige måder og niveauer - både i og uden for bestyrelsen. Selv en lille indsats kan gøre en rigtig stor forskel i en frivillig forening.

Boldklubben er en veldrevet og solid forening med gode og engagerede trænere og en masse fodboldglade børn og unge som (når der ikke er corona) træner 1-2 gange ugentligt på vores fantastiske græs- og kunstgræsarealer ved Struer EnergiPark. Men klubben har også i fremtiden brug for, at forældre, bedsteforældre eller andre med interesse for eller tilknytning til boldklubben bakker op og tilbyder hjælp og assistance, så det fremover stadig er muligt at tilbyde gode fodboldforhold til vores børn og unge i Struer. Klubben har med andre ord brug for at få aktiveret flere frivillige hænder, så vi kan opretholde vores aktive og attraktive klubliv med fokus på den fælles interesse.  

Vi har i høj grad brug for støtte og opbakning fra så mange af jer som mulig. Derfor håber vi, at I vil deltage i informationsmødet eller kontakte bestyrelsen for at høre mere om mulighederne for at bidrage til klubben og sikre, at fodboldklubben fortsat kan tilbyde træning, hygge, samvær og gode fodboldoplevelser for vores børn og unge. 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen