Menu

FCM spillere på træningsbesøg hos SB

image FCM spillere trænede ungdomsspillere fra SB
Morten Grubbe - SB Ungdom
14. maj 2017 kl. 22:25
FCM spillere på træningsbesøg hos SB

På en regnvåd forårsaften fik Struer Boldklub besøg af FC Midtjylland-spillerne Simon Kroon, der til daglig spiller i Superligaen, U19 spillerne Oliver Ottesen og Gustav Kjeldsen samt U17 spilleren Antonis Martis, som kommer fra Sydney i Australien. 46 forventningsfulde U9-U11 drenge i alderen 8 til 11 år stod klar til skulle træne sammen med spillerne fra FC Midtjylland.

Simon Kroon kom til FC Midtlylland i januar måned på en fireårig kontrakt. Inden han kom til FC Midtjylland havde han bl.a. spillet for SønderjyskE og Malmö FF. Hans største kamp har været i Champions League, hvor han sammen med Malmö FF spillede imod Real Madrid.

Først stod den på opvarmning med kaosdriblinger efterfulgt af forskellige skudøvelser på mål. Til sidst blev der spillet kamp. Oliver Ottesen var meget med i spillet og børnene var meget begejstrede over hans deltagelse. Han gjorde et stort indtryk på specielt de yngste spillere, som han var sammen med.

Simon Kroon fortalte, at han syntes, det var dejligt at se drengenes engagement. De gik ind i taklinger med liv og sjæl og der blev virkeligt afsluttet hårdt på mål.

Drengene havde en dejlig aften med massere af oplevelser og god fodboldspil.

Efter træningen havde REMA 1000 i Struer sponsoreret en juice og müslibar til alle drengene, mens FC Midtjylland-spillerne indtog en sandwich, inden de kørte tilbage imod Ikast.

 

 

Luk